Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Dak impregneren

Een dak boven het hoofd is ontzettend belangrijk voor mensen. Het is dan wel handig als dit dak ook echt beschermd tegen invloeden van buitenaf. In principe zijn alle daken ontworpen om regen en andere weersomstandigheden tegen te houden.

Dak-Impregneren_KH-gevelrenovatie

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Toch kan de bescherming na verloop van tijd afnemen. Een oplossing hiertegen is het impregneren van het dak. Door een dak te laten impregneren, zal het in de toekomst beter bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en hardnekkig vuil. Na de impregnatie zal het dak vuil- en waterafstotend zijn waardoor vocht ook niet meer in het dak kan trekken.

Het proces van impregneren

Voordat een dak geïmpregneerd kan worden, dient het eerst grondig gereinigd te worden. Dit zal ervoor zorgen dat het impregnatiemiddel beter hecht. Het reinigingsproces gebeurt door middel van stoomcleanen. Hierbij wordt het dak schoon gemaakt met warm water en hoge druk. Nadat het dak is gereinigd kan het impregneren beginnen. Het middel wordt op het dak aangebracht in een periode waarin geen regen wordt verwacht. Nadat het impregnatiemiddel volledig is gedroogd zal het dak een stuk beter beschermd zijn tegen vocht, vuil en verschillende weersinvloeden. Het dak blijft wel ademend waardoor er niet snel schimmels of dergelijke kunnen ontstaan. Zo zorgt u ervoor dat de levensduur van uw dak flink verlengd wordt.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 41 beoordelingen
Enorm goeie en snelle service! Ons huis was behoorlijk "zwart" maar weer boven verwachting in schoon geworden! Deze jongens zijn zeker een aanrader! Wij zijn enorm blij.
Zeer korte lijnen. Gevraagd voor onze schuur , gelijk offerte ,goede prijs en 4 dagen later gedaan . Zeer netjes gewerkt. Krijgt nog vervolg opdracht.
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader