Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Dakrenovatie

Uw dak is het buitenaanzicht van uw woning of bedrijf, het is daarom ook van belang dat deze er netjes uitziet. Daarom voeren wij bij KH Gevelrenovatie dak reiniging uit, dit is niet alleen belangrijk voor het buitenaanzicht van het dak maar ook voor het behoudt.

Vernieuwde gevel en dak 1

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Het is van cruciaal belang dat uw dak goed functioneert, niemand zit te wachten op een lekkage. Als u er op tijd bij bent kunt u veel zorgen en geld besparen. Daarom bieden wij ook dakrenovatie aan.

Analyseren van uw dak

Om te bepalen wat er nodig is voor uw dak, komen wij eerst langs om een duidelijke analyse van de huidige situatie te maken. We zullen kijken wat er nodig is en dit met u bespreken. Vervolgens zullen wij een voorstel doen op basis van de te verrichten werkzaamheden. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel worden er duidelijke afspraken gemaakt, om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Na het renoveren van u dak kunt u nog een stapje verder gaan in het beschermen van uw dak, door het dak te laten impregneren, hierdoor kunt u nog langer genieten van u gerenoveerde dak.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Miriella Paula
13:45 14 Sep 23
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Marcella Leijs
16:51 29 Aug 23
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Gerard Baan
09:39 26 Jul 23
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Riekie Schuman
08:14 28 May 23
Wf Van veen
16:56 18 Apr 23
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Nikki Visser
09:28 18 Apr 23
W R
21:56 12 Apr 23
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Milan
12:47 12 Apr 23
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Donny Van Bommel
12:47 12 Apr 23
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader