Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Gevel coating Nieuwegein

Het buitenaanzicht van uw woning of bedrijf is het eerste wat men ziet, daarom is het belangrijk dat dit er netjes en verzorgd uitziet. Een gevel coating in Nieuwegein kan hier de juiste oplossing voor zijn, de coating zorgt er namelijk voor dat uw woning of pand er weer netjes en verzorgd uitziet. De coating zorgt niet alleen voor een beter aanzicht maar ook voor een langere levensduur. Door de coating is uw woning of pand namelijk weer jaren beschermd tegen weersinvloeden. Er zijn verschillende soorten coatings, welke het beste bij uw past hangt af van de ondergrond. Onze professionals geven u graag advies over welke coating in uw geval het best geschikt is. De coating wordt vaak aangebracht na het reinigen van uw gevel, op deze manier zal de coating zich beter hechten.

Gevel coating

De voordelen

Gevel coating in Nieuwegein brengt verschillende voordelen met zich mee. Één van de voordelen van de coating is dat uw muren hun ventilerende werking niet verliezen. Maar dit is niet het enige voordeel, schimmels en vuiligheid zullen na het aanbrengen van de coating geen kans meer hebben op uw muren. Dit zorgt ervoor dat uw gevels minder worden aangetast, wat weer lijdt tot een langere levensduur van uw muren.  Voor dat we aan de slag kunnen met het coaten van uw gevels, zullen wij uw gevels eerst reinigen, hierna zullen we een hechtlaag aanbrengen en vervolgens zullen we beginnen met het coaten.


Wij helpen u graag met gevel coating in Nieuwegein en omstreken

KH Gevelrenovatie is een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft op het gebied van gevelonderhoud. We houden ons onder anderen bezig met dak, gevel en schoorsteenrenovatie. Impregneren, coaten en graffiti verwijderen valt ook onder onze werkzaamheden. We zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het coaten van uw gevel in Nieuwegein en omstreken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en wij adviseren en helpen u graag!

KH Gevelrenovatie

Romboutsplantsoen 3 3312 KV Dordrecht

06 51 56 21 61

info@kh-gevelrenovatie.nl

Reviews

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Miriella Paula
Miriella Paula
13:45 14 Sep 23
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Marcella Leijs
Marcella Leijs
16:51 29 Aug 23
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Gerard Baan
Gerard Baan
09:39 26 Jul 23
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Riekie Schuman
Riekie Schuman
08:14 28 May 23
Wf Van veen
Wf Van veen
16:56 18 Apr 23
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Nikki Visser
Nikki Visser
09:28 18 Apr 23
W R
W R
21:56 12 Apr 23
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Milan
Milan
12:47 12 Apr 23
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Donny Van Bommel
Donny Van Bommel
12:47 12 Apr 23
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).