Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Gevel impregneren Drimmelen

Zodra er klanten aankomen bij uw bedrijf is het eerste wat ze zien het buitenaanzicht. Voor een goed visitekaartje van uw bedrijf is het dan ook belangrijk dat het buitenaanzicht er netjes en verzorgd uit ziet. Dit geld niet alleen voor bedrijven maar ook voor uw woning, het is immers het eerste wat men ziet. Om het buitenaanzicht van uw woning of bedrijf netjes en verzorgd te houden is het impregneren van uw gevel in Drimmelen één van de manieren. Door het impregneren van uw gevels voorkomt u schade die kan lijden tot bijvoorbeeld lekkage. Er zijn nog meer voordelen aan het impregneren van uw gevel, graffiti zal zich niet meer hechten aan de stenen, de muur is brandvertragend na de coating en tot slot beschermt het uw woning of bedrijf tegen zure regen.

Gevel impregneren

Gevelreiniging

Voor dat we kunnen beginnen met het impregneren van uw gevel in Drimmelen is het belangrijk dat de gevels eerst grondig worden gereinigd. Door een goede reiniging heeft het impregneermiddel namelijk meer kans om goed in de muur te trekken en te drogen. Als de reinig is gedaan wordt er een beschermlaag op de gevels gespoten, hierdoor zijn uw gevels onmiddellijk waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend. Na onze behandeling kunt u weer 10 jaar genieten van een verzorgd buiten aanzicht van uw woning of bedrijf. Onze komst is dus een mooie investering voor de toekomst waar u lang van kunt genieten.


Voor het impregneren van uw gevel in Drimmelen kunt u bij KH Gevelrenovatie terecht!

KH Gevelrenovatie is een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft op het gebied van gevelonderhoud. We houden ons onder anderen bezig met dak, gevel en schoorsteenrenovatie. Impregneren, coaten en graffiti verwijderen valt ook onder onze werkzaamheden. We zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het impregneren van uw gevel in Drimmelen en omstreken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen wij adviseren en helpen u graag!

KH Gevelrenovatie

Romboutsplantsoen 3 3312 KV Dordrecht

06 51 56 21 61

info@kh-gevelrenovatie.nl

Reviews

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Miriella Paula
Miriella Paula
13:45 14 Sep 23
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Marcella Leijs
Marcella Leijs
16:51 29 Aug 23
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Gerard Baan
Gerard Baan
09:39 26 Jul 23
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Riekie Schuman
Riekie Schuman
08:14 28 May 23
Wf Van veen
Wf Van veen
16:56 18 Apr 23
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Nikki Visser
Nikki Visser
09:28 18 Apr 23
W R
W R
21:56 12 Apr 23
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Milan
Milan
12:47 12 Apr 23
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Donny Van Bommel
Donny Van Bommel
12:47 12 Apr 23
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).