Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Gevel impregneren

Bent u in bezit van een woning? Dan weet u dat het zuinig zijn op zowel de binnen- als de buitenkant van uw woning of bedrijf van groot belang is, één van de manieren om de buitenkant van uw woning te beschermen is impregneren.

Gevel-impregneren_KH-gevelrenovatie

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Het impregneren van uw gevel is namelijk van groot belang voor het behoud van uw woning. Door het impregneren van uw gevels voorkomt u schade die kan lijden tot lekkage. Er zijn nog meer voordelen aan het impregneren van uw gevels. Graffiti zal zich niet meer hechten aan de stenen, de muur is brandvertragend na de coating en tot slot beschermt het uw woning of bedrijf tegen zure regen.

Schoonmaak

Voordat we aan de slag kunnen met het impregneren van de gevels, dienen deze eerst grondig gereinigd te worden. Door de reiniging heeft het impregneermiddel namelijk meer kans om in de muur te trekken en te drogen. Na de reiniging wordt de beschermlaag op uw gevel gespoten, hierdoor is uw gevel onmiddellijk waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend. Na de behandeling zult u weer 10 jaar kunnen genieten, het is dus een mooie investering waar u lang plezier van heeft. Door te kiezen voor impregneren zal uw woning weer beter geïsoleerd zijn, terwijl de ventilerende werking van de gevel in stand wordt gehouden.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
Echte vakmannen die professioneel werk leveren en hun afspraken nakomen. Totale onderhoud gepleegd (nieuwe voegen, schoonmaak en impregneren). Ben zeer tevreden en zou KH Gevelrenovatie zeker aanraden.
Offerte snel, Prima resultaat. Zeer tevreden.
Uiterst tevreden over de geleverde service! Gevel ziet er schitterend uit. Communicatie duidelijk en direct, zeer professional. Zeker aan te raden.
Enorm goeie en snelle service! Ons huis was behoorlijk "zwart" maar weer boven verwachting in schoon geworden! Deze jongens zijn zeker een aanrader! Wij zijn enorm blij.
Zeer korte lijnen. Gevraagd voor onze schuur , gelijk offerte ,goede prijs en 4 dagen later gedaan . Zeer netjes gewerkt. Krijgt nog vervolg opdracht.
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader