Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Gevel reiniging

Na de reiniging van een gevel heeft uw woning of pand meteen een fris en nette uitstraling. Daarnaast kan ervoor gezorgd worden er minder snel vuil op de gevel terecht zal komen.

Gevel impregneren

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Zelfs hardnekkige vervuiling zoals graffiti wordt verwijderd door de professionals van KH Gevelrenovatie. Zij weten precies welke reiniging het beste past bij welke soort vervuiling. Er wordt doorgaans gewerkt met drie verschillende soorten reiniging: Stoomcleanen, chemische reiniging en zandstralen.

De verschillende soorten gevel reiniging

Bij stoomcleaning wordt, zoals de naam al enigszins verklapt, gebruikt gemaakt van stoom tijdens het schoonmaken. Deze stoom wordt met hoge druk tegen de muur aan gespoten. De combinatie van hoge druk en temperatuur zorgt ervoor dat lichte vervuiling zoals algen en mos als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Tijdens een chemische reiniging wordt de gevel eerst ingesmeerd met een chemisch schoonmaakmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat al het vuil op zal lossen, waarna de muur schoongespoten wordt met warm water. Het chemische middel zal worden opgevangen en opgeruimd. Op deze manier zal er geen vervuiling van de omgeven ontstaan en uw gevel toch brandschoon achter worden gelaten.

Hebben vandalen uw gevel bewerkt met graffiti? Dan biedt een behandeling met zandstralen een uitkomst. De zandstralen worden met passende druk op de gevel gespoten. Deze druk is lager dan bij de stoomcleaning. Dit zorgt ervoor dat de graffiti van de muur zal worden verwijderd zonder dat de voegen opnieuw hoeven worden aangebracht. Zo weet u zeker dat u een resultaat heeft waar u blij mee zult zijn.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
Echte vakmannen die professioneel werk leveren en hun afspraken nakomen. Totale onderhoud gepleegd (nieuwe voegen, schoonmaak en impregneren). Ben zeer tevreden en zou KH Gevelrenovatie zeker aanraden.
Offerte snel, Prima resultaat. Zeer tevreden.
Uiterst tevreden over de geleverde service! Gevel ziet er schitterend uit. Communicatie duidelijk en direct, zeer professional. Zeker aan te raden.
Enorm goeie en snelle service! Ons huis was behoorlijk "zwart" maar weer boven verwachting in schoon geworden! Deze jongens zijn zeker een aanrader! Wij zijn enorm blij.
Zeer korte lijnen. Gevraagd voor onze schuur , gelijk offerte ,goede prijs en 4 dagen later gedaan . Zeer netjes gewerkt. Krijgt nog vervolg opdracht.
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader