Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

De gevel is toch het eerste wat mensen zien als een woning of pand wordt bekeken. De eerste indruk is vaak leidend, dus is uw gevel niet mooi of ziet het er slecht onderhouden uit, dan moet het interieur wel érg mooi zijn om de bezoekers toch te overtuigen over de schoonheid van het huis.

63b0296f-f8cf-4ce4-8c0b-ad22593df41c-768x1024

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Met een gevelrenovatie KH Gevelrenovatie heeft u de mogelijkheid om uw woning of pand weer een nieuwe uitstraling te geven. Daarnaast staat het buiten kijf dat het verstandig is om een gevel regelmatig te controleren op kwaliteit en houdbaarheid.

Gevel renigen en impregneren

Is de gevelrenovatie voltooid of houdt u liever de bestaande gevel, dan kan reinigen en impregneren absoluut geen kwaad. Door een gevel te reinigen ziet uw woning of pand er meteen een stuk netter uit. De specialisten van KH Gevelrenovatie zijn instaat om zelfs de meest hardnekkige vervuiling van uw gevel te verwijderen. Nadat de gevel gereinigd is, kan er ook nog voor gekozen worden om de gevel te impregneren. Hierbij wordt een dunne laag coating op de gevel verwerkt waardoor vuil zich niet goed aan de gevel kan hechten. De gevel schoonmaken zal na het impregneren dus een stuk eenvoudiger gaan dan voorheen. De gevel is daarnaast beter beschermd tegen vocht en heeft een brandvertragende werking. Wie wil dat nou niet?

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
Echte vakmannen die professioneel werk leveren en hun afspraken nakomen. Totale onderhoud gepleegd (nieuwe voegen, schoonmaak en impregneren). Ben zeer tevreden en zou KH Gevelrenovatie zeker aanraden.
Offerte snel, Prima resultaat. Zeer tevreden.
Uiterst tevreden over de geleverde service! Gevel ziet er schitterend uit. Communicatie duidelijk en direct, zeer professional. Zeker aan te raden.
Enorm goeie en snelle service! Ons huis was behoorlijk "zwart" maar weer boven verwachting in schoon geworden! Deze jongens zijn zeker een aanrader! Wij zijn enorm blij.
Zeer korte lijnen. Gevraagd voor onze schuur , gelijk offerte ,goede prijs en 4 dagen later gedaan . Zeer netjes gewerkt. Krijgt nog vervolg opdracht.
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader