Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Graffiti verwijderen

Er wordt alles aan gedaan om een pand een mooi uiterlijk te geven. Doodzonde wanneer vandalen dan een gevel komen besmeuren met ongewilde graffiti. Graffiti kan natuurlijk best mooi zijn, maar dan moet het wel op een plek aangebracht worden waar dit toegestaan wordt.

Gevel reiniging

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

De verf van graffiti is voor particulieren erg lastig te verwijderen. Met alleen een hogedrukspuit lukt het vaak niet. De professionals van KH Gevelrenovatie weten precies hoe ze de graffiti kunnen verwijderen zonder de gevel te beschadigen. Daarnaast kan ervoor gezorgd worden dat de gevel in de toekomst beter beschermd zal zijn tegen graffiti. Alles om de uitstraling van het pand te behouden.

Verschillende manieren van graffiti verwijderen

Vaak bepaalt de recentheid van de graffiti de reinigingsmethode. Zo wordt er bij recent aangebrachte graffiti vaak gekozen voor een chemische reiniging. Hierbij wordt een schoonmaakmiddel op de gevel gesmeerd, waarna de muur schoongespoten kan worden met warm water. Zit de graffiti al langere tijd op de stenen? Dan zal er gebruik worden gemaakt van zandstralen. Hierbij wordt een mengsel van zand en water met semi-hoge druk op de gevel gespoten. Dit zal zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen.

Om de muur in de toekomst beter te beschermen tegen graffiti kan de muur gecoat worden. Deze permanente en niet-permanente coating zal ervoor zorgen dat de graffiti makkelijk verwijderd kan worden. De permanente coating blijft zichtbaar op de muur door een glans en de niet-permanente coating zal na iedere schoonmaakbeurt opnieuw aangebracht moeten worden. Aan de eigenaar de mogelijkheid om hier een keuze tussen te maken.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 41 beoordelingen
Enorm goeie en snelle service! Ons huis was behoorlijk "zwart" maar weer boven verwachting in schoon geworden! Deze jongens zijn zeker een aanrader! Wij zijn enorm blij.
Zeer korte lijnen. Gevraagd voor onze schuur , gelijk offerte ,goede prijs en 4 dagen later gedaan . Zeer netjes gewerkt. Krijgt nog vervolg opdracht.
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader