Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Nieuwbouw voegwerk

Het voegwerk voor nieuwbouw is voor veel mensen niet het eerste waaraan gedacht wordt bij de bouw van hun nieuwe huis. Echter heeft de soort voeg wel veel effect op het uiterlijk van de woning of het pand.

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om de nadruk vooral te laten liggen op de stenen of het voegwerk. Ook kan ervoor gekozen worden om het voegwerk en de stenen in elkaar over te laten lopen. Het voegwerk kan daarnaast de horizontale lijnen van een woning benadrukken. Al met al keuze alom. De verschillende soorten voegen vragen ook om verschillende niveaus van vakmanschap. Dit heeft als resultaat dat de prijskaartjes ook van elkaar verschillen.

Verschillende soorten voegwerk nieuwbouw

Een greep uit de verschillende soorten nieuwbouw voegwerk:

  • Gladde platvolle voeg
  • Geborstelde en gekamde platvolle voeg
  • Gladde licht verdiepte voeg
  • Gladde verdiepte voeg
  • Gesneden of geknipte voeg

De gladde, geborstelde en gekamde platvolle voeg geven de muur één geheel. Bij dit voegtype worden de voegen namelijk helemaal opgevuld en is er geen duidelijk hoogte verschil zichtbaar tussen de stenen en de voegen. De gladde (licht) verdiepte voeg laat opzettelijk wat ruimte tussen de voeg en de stenen. Hierdoor wordt de nadruk meer op de stenen gelegd. Bovendien ontstaat er een schaduw tussen de stenen wat de horizontale lijnen benadrukt. De gesneden of geknipte voeg steekt uit van de muur. Hierdoor komt de nadruk te liggen op de voeg in plaats van de stenen. Dit is een arbeidsintensieve klus en zal dus sneller in de papieren lopen dan een platvolle voeg.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader