Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Renovatie voegwerk

Voegen hebben meer invloed op het uiterlijk van een gevel dan u misschien denkt. Wanneer het voegwerk beschadigd is, is het aan renovatie toe.

Snijvoeg

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Hierbij wordt de oude voeg verwijderd en een nieuwe voeg teruggeplaatst. Dit zal resulteren in een gevel die er een stuk strakker uitziet dan voorheen. De specialisten van KH Gevelrenovatie zijn instaat om alle soorten voegen terug te plaatsen. Denk hierbij aan platvolle, schaduw-, knip- of snijvoegen. Alles om ervoor te zorgen dat de gevel en daarmee het huis of pand weer de uitstraling heeft van een nieuwbouwwoning.

Hoe gaan we te werk?

Bij een renovatie van voegwerk worden de oude voegen eerst verwijderd. Dit kan via verschillende methodes. Zo kunnen de voegen verwijderd worden door middel van hakhamers op luchtdruk of door ze uit te slijpen. Na het verwijderen van de voegen wordt de gevel gereinigd met koud water, warm water of stoom. Mocht de gevel erg vervuild zijn, kan er ook gekozen worden om deze te reinigen door middel van zandstralen. Dit zal echter niet bij elke steensoort mogelijk zijn. Na de reiniging wordt de gevel opnieuw gevoegd. Als laatste stap kan de gevel geïmpregneerd worden nadat de gevel en voegen gedroogd zijn. Dit zal ervoor zorgen dat de gevel beter beschermd is tegen weersinvloeden en vuil minder snel zal hechten.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader