Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Scheurherstel

Scheuren in de muur. Ze zijn niet alleen onaantrekkelijk, ze zijn ook nog eens gevaarlijk. Door scheuren in het metselwerk neemt de spanning af. Dit kan uiteindelijk voor grote problemen zorgen. Het is daarom zaak om een gescheurde muur zo snel mogelijk te herstellen.

Scheur-herstel_KH-gevelrenovatie

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Door de oorzaak van de schuren te analyseren kan een herstelplan opgesteld worden. Aan de hand van dit plan kan de muur hersteld worden en kan er voorkomen worden dat er snel weer scheuren zullen ontstaan. Dit is voornamelijk het resultaat van het aanpakken van de oorzaak van de schuren. Zo kunt u weer met een gerust hart van uw woning genieten.

Hoe gaat scheurherstel in zijn werk?

In de muur van de scheuren wordt om de vier lintvoegen de voeg uitgefreesd. Deze stroken worden daarna grondig schoongespoeld zodat de mortel goed kan hechten. De mortel wordt in de voeg aangebracht. Hierna wordt een rvs-staaf in de vorm van een wokkel in de bedding aangebracht waarna nog een laag krimpvrije mortel wordt gedeponeerd. Als laatste stap wordt de voeg opgevuld met een voegmortel die het meest overeenkomt met het bestaande voegwerk. Ook worden eventuele scheuren in de stenen weggewerkt. Zo heeft de muur zijn kracht en esthetische waarde weer terug.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Miriella Paula
13:45 14 Sep 23
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Marcella Leijs
16:51 29 Aug 23
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Gerard Baan
09:39 26 Jul 23
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Riekie Schuman
08:14 28 May 23
Wf Van veen
16:56 18 Apr 23
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Nikki Visser
09:28 18 Apr 23
W R
21:56 12 Apr 23
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Milan
12:47 12 Apr 23
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Donny Van Bommel
12:47 12 Apr 23
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader