Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Vervangen voeg- & spouwlood

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Knipvoeg

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Daarnaast zal het lood ook bij een storm gewoon blijven liggen door zijn relatief hoge gewicht. Ondanks dat lood een lange levensduur heeft, kan het toch voorkomen dat het vervangen dient te worden. Na dertig à veertig jaar kan lood het einde van zijn levensduur bereiken. Tegen het einde kan het lood broos worden en gaan oxideren. De prijs van lood kan per moment nog aardig verschillen door prijsschommelingen. Lood is tevens volledig te recyclen.

Hoe gaat de vervanging in zijn werk?

In het geval van een aanbouw wordt lood vaak vervangen tot op het binnenblad. Hierbij worden twee of drie lagen steen uit de buitenmuur gehakt, waarna het oude lood verwijderd wordt. Het nieuwe stuk lood wordt zo gevormd zodat het op het binnenblad kan worden vastgemaakt. Nadat het nieuwe lood is geplaatst, worden de stenen weer teruggeplaatst en het voegwerk wordt in dezelfde kleur aangebracht als het al bestaande voegwerk.

In het geval van een aansluiting van een schoorsteen wordt vaak gekozen om het oude lood af te snijden en een lintvoeg uit te frezen. Hierbij wordt eerst het oude lood afgesneden waarna ook de lintvoeg uit wordt gesneden. Nadat dit gebeurd is, wordt het nieuwe lood aangebracht en vastgezet met een speciale klem. De lintvoeg wordt afgewerkt in dezelfde kleur als het bestaande voegwerk.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Miriella Paula
13:45 14 Sep 23
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Marcella Leijs
16:51 29 Aug 23
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Gerard Baan
09:39 26 Jul 23
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Riekie Schuman
08:14 28 May 23
Wf Van veen
16:56 18 Apr 23
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Nikki Visser
09:28 18 Apr 23
W R
21:56 12 Apr 23
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Milan
12:47 12 Apr 23
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Donny Van Bommel
12:47 12 Apr 23
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader