Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Vervangen voeg- & spouwlood

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Knipvoeg

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Daarnaast zal het lood ook bij een storm gewoon blijven liggen door zijn relatief hoge gewicht. Ondanks dat lood een lange levensduur heeft, kan het toch voorkomen dat het vervangen dient te worden. Na dertig à veertig jaar kan lood het einde van zijn levensduur bereiken. Tegen het einde kan het lood broos worden en gaan oxideren. De prijs van lood kan per moment nog aardig verschillen door prijsschommelingen. Lood is tevens volledig te recyclen.

Hoe gaat de vervanging in zijn werk?

In het geval van een aanbouw wordt lood vaak vervangen tot op het binnenblad. Hierbij worden twee of drie lagen steen uit de buitenmuur gehakt, waarna het oude lood verwijderd wordt. Het nieuwe stuk lood wordt zo gevormd zodat het op het binnenblad kan worden vastgemaakt. Nadat het nieuwe lood is geplaatst, worden de stenen weer teruggeplaatst en het voegwerk wordt in dezelfde kleur aangebracht als het al bestaande voegwerk.

In het geval van een aansluiting van een schoorsteen wordt vaak gekozen om het oude lood af te snijden en een lintvoeg uit te frezen. Hierbij wordt eerst het oude lood afgesneden waarna ook de lintvoeg uit wordt gesneden. Nadat dit gebeurd is, wordt het nieuwe lood aangebracht en vastgezet met een speciale klem. De lintvoeg wordt afgewerkt in dezelfde kleur als het bestaande voegwerk.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
Echte vakmannen die professioneel werk leveren en hun afspraken nakomen. Totale onderhoud gepleegd (nieuwe voegen, schoonmaak en impregneren). Ben zeer tevreden en zou KH Gevelrenovatie zeker aanraden.
Offerte snel, Prima resultaat. Zeer tevreden.
Uiterst tevreden over de geleverde service! Gevel ziet er schitterend uit. Communicatie duidelijk en direct, zeer professional. Zeker aan te raden.
Enorm goeie en snelle service! Ons huis was behoorlijk "zwart" maar weer boven verwachting in schoon geworden! Deze jongens zijn zeker een aanrader! Wij zijn enorm blij.
Zeer korte lijnen. Gevraagd voor onze schuur , gelijk offerte ,goede prijs en 4 dagen later gedaan . Zeer netjes gewerkt. Krijgt nog vervolg opdracht.
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader