Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Dak reiniging

Het dak is een groot aanzicht van het exterieur van uw woning, het is daarom belangrijk om het dak goed te reinigen. Door de jaren heen kan het dak behoorlijk vuil worden, zo kunt u last hebben van groene aanslag, zwarte aanslag, mos of korstmossen op uw dak.

Dak-Reiniging_KH-gevelrenovatie

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Deze redenen kunnen de aanleiding zijn om het dak te laten reinigen. U kunt er ook voor kiezen om uw dak te reinigen voor het behoudt van het dak, een gereinigd dak zal namelijk ook zorgen voor een langere levensduur.

Hoe gaan wij te werk

Voor het reinigen van uw dak maken wij gebruik van stoomcleanen. Hierbij wordt het dak schoongespoten met water door een roterende waterfrees. Tijdens de schoonmaak van het dak kijken wij ook gelijk naar eventuele schade, mocht deze gevonden worden zullen wij deze met u overleggen en indien nodig repareren. Voor ieder dak beschikken wij over de gepaste reiniging. Voordat we van start zullen gaan komen we eerst om een geschikt voorstel te doen. Wanneer u besluit in te gaan op ons voorstel worden er duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden en de prijs. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Voordat we ons huis verkochten, huurden we het bedrijf in voor een gevelreiniging. Deze uitstekende service was zeer de moeite waard, we konden de waarde van het huis verhogen en waren ook succesvol bij de verkoop.
Sehr professionelle Ausführung der Reinigung unserer Einfahrt mit Top-Erge
Zeer professioneel, kwam de afgesproken deadlines na en leverde uitstekend werk.
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader