Direct contact?

Bel dan naar 06 81 65 21 61

KH Gevelrenovatie

Schoorsteen renovatie

Uw schoorsteen heeft veel te voorduren, denk hierbij aan alle weersomstandigheden die wij in Nederland kennen. Het lood kan gaan scheuren of de voegen verslijten. Hierdoor is het ook van belang om uw schoorsteen goed te verzorgen.

Spouwlood vervangen

Renovatie

Laat de gevel van uw woning of pand renoveren zodat deze weer straalt als nieuw.

Reiniging

Onze professionals weten precies welke reiniging geschikt is voor uw aanvraag.

Impregneren

Lood wordt in veel daken gebruikt om deze waterbestendig te maken. Lood wordt gebruikt omdat het een relatief lange levensduur en een dichte massa heeft, waardoor er geen water doorheen kan.

Wij bij KH Gevelrenovatie zijn er om de renovatie bij u uit te voeren. Inspecteren, adviseren en werken op hoogte, dat is de uitdaging bij schoorsteen renovatie waar onze professionals u graag bij helpen.

Veiligheid voorop

Door het renoveren van uw schoorsteen op de juiste manier uit te laten voeren, zorgt u ervoor dat er weer veilig gestookt kan worden zonder dat er water via de schoorsteen naar binnen komt. Eerst wordt er een duidelijke analyse gemaakt van de huidige situatie en worden al uw wensen uitvoerig besproken. Vervolgens zullen wij u een voorstel doen op basis van de te verrichten werkzaamheden. Wij brengen in kaart waar u risico loopt op lekkage, en wat de staat van de schoorsteen is. Voor extra bescherming kunnen wij de schoorsteen ook impregneren. De bovenkant zullen wij behandelen met “intertol” zodat de schoorsteen hierna jaren beschermd is. Het is belangrijk om op tijd aan de bel te trekken bij twijfel over uw schoorsteen, veiligheid staat namelijk voorop!

Wat onze klanten zeggen

KH Gevelrenovatie
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Miriella Paula
13:45 14 Sep 23
Top service - efficiënt en conform afspraak. Vriendelijke heren en kennen hun vak. Echt een aanrader!! Ze laten overal schoon achter. Mijn gevel staat als nieuw erbij.
Marcella Leijs
16:51 29 Aug 23
Zeer blij met het resultaat. Vriendelijk personeel en komen hun afspraken na.Zeker een aanrader!
Gerard Baan
09:39 26 Jul 23
Goed werk geleverd en snelle communicatie!
Riekie Schuman
08:14 28 May 23
Wf Van veen
16:56 18 Apr 23
Zeer professioneel bedrijf in maart mijn gevel laten renoveren mijn huis is weer als nieuw prachtig werk verricht echt een aanrader de mannen van kh-gevelrenovatie komen alle afspraken na en val goed mee af te spreken
Nikki Visser
09:28 18 Apr 23
W R
21:56 12 Apr 23
Begin dit jaar onze gevel laten renoveren door KH Gevelrenovatie. Het resultaat is prachtig, de gevel is weer als nieuw!Bij KH Gevelrenovatie kregen wij de beste prijs en zijn we erg professioneel geholpen.Ze hebben aan al onze wensen voldaan en hebben echt vakwerk afgeleverd.KH gevelrenovatie is voor ons een echte aanrader!
Milan
12:47 12 Apr 23
Door KH Gevelrenovatie mijn huis opnieuw laten voegen. Na een goede offerte zijn de werkzaamheden vlot en professioneel verricht! Zeer tevreden.
Donny Van Bommel
12:47 12 Apr 23
Wij zijn erg blij met het resultaat.Prima service!!
js_loader